Το Hotel Eucalyptus & Eucalyptus Houses βρίσκονται στο κέντρο του χωριού Μεσσαριά της Σαντορίνης και είναι δύο επιχειρήσεις που προσφέρουν εξαιρετική φιλοξενία που ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη. Με σεβασμό στη μακρόχρονη παράδοση του Hotel Eucalyptus, το οποίο καλωσορίζει τους επισκέπτες στο νησί για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, και στον αυθεντικό τρόπο ζωής της Σαντορίνης και των Κυκλάδων, η εμπειρία του Ευκάλυπτου συνδυάζει τη φημισμένη ελληνική φιλοξενία με τις σύγχρονες ανέσεις, την ευκολία της τοποθεσίας και τις επιμελημένες υπηρεσίες για να προσφέρει μια ευχάριστη, ακαταμάχητη διαμονή. Μετά από πλήρη ανακαίνιση, το Hotel Eucalyptus ένωσε τις δυνάμεις του με το νεόκτιστο Eucalyptus Houses και μαζί προσφέρουν εκπληκτικές προτάσεις διαμονής σε ανταγωνιστικές τιμές. Δείτε τα δωμάτια και τα σπίτια μας και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας, για την τέλεια καλοκαιρινή διαμονή διακοπών στη Σαντορίνη.

Απεριόριστη άνεση για τις διακοπές σας στη Σαντορίνη

Όμορφα εξοπλισμένα δωμάτια, χτισμένα με φυσικά υλικά και σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική, σας προσκαλούν στην ονειρική τους ατμόσφαιρα και τονίζουν την πιο ευχάριστη διαμονή διακοπών στο χωριό της Μεσσαριάς. Η άνεση υπερτερεί, σε συνδιασμό με ευρύχωρες & κομψές εγκαταστάσεις που εκπλήγονται από καλλιτεχνικές πινελιές. Ένα καταφύγιο χαλάρωσης και ιδιωτικότητας για εσάς και τους αγαπημένους σας σας περιμένει στο Eucalyptus Hotel στη Σαντορίνη.

Εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της Μεσσαριάς και στο νησί της Σαντορίνης

Μπείτε κατευθείαν στο σπίτι σας μακριά από το σπίτι σας στο κέντρο του χωριού Μεσσαριά κοντά στην πρωτεύουσα των Φηρών, το αεροδρόμιο, διάσημες παραλίες και αφήστε μια εξαιρετική διαμονή διακοπών στη Σαντορίνη να ξεκινήσει. Κατά τη δημιουργία του Hotel Eucalyptus, στόχος μας ήταν να κάνουμε τους επισκέπτες μας – τους φίλους μας – να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Παράλληλα, παραμένοντας πιστοί στην πλούσια κληρονομιά του νησιού, διατηρήσαμε τα γνήσια στοιχεία της νησιωτικής ζωής καθ' όλη τη διάρκεια των ανακαινίσεων μας, δημιουργώντας έτσι ένα φιλόξενο και απόλυτα άνετο περιβάλλον διακοπών.